Deze site maakt gebruik van cookies

Jinkels Webdesign


Twitter FaceBook

Jinkels v1.37

Oplgeleverd: 21 juli 2012

Captcha

Captcha staat voor "completely automated public turingtest to tell computers and humans apart" en is een test die eenvoudig door een mens maar moeilijk door een machine is op te lossen. Dit middel wordt gebruikt om spammers tegen te gaan en is vanaf heden beschikbaar in de gastenboek module.

 

Voorbeeld Captcha  

Mobiele Website

Mobiele telefoons winnen steeds meer terrein op het internet. Meer en meer mensen zoeken informatie op via hun mobiele telefoon. Mobiele browsers worden steeds beter in het weergeven van bestaande websites. Toch stellen mobiele apparaten andere eisen aan een website dan uw computer. Het scherm van een mobiele telefoon is kleiner en letters en knoppen moeten daardoor groter worden weergegeven zodat ze nog leesbaar zijn. Naast de bestaande jinkels website bieden wij nu tevens mobiele websites aan. Deze mobiele website wordt automatisch geladen indien uw website vanaf een mobiele telefoon of ander mobiel apparaat wordt opgevraagd. U kunt uw bestaande pagina's gebruiken voor de mobiele website of u kunt speciale webpagina's maken voor weergave op een mobiel apparaat. Tevens kunt u de header (logo) en het navigatie menu los van uw bestaande website wijzigen.

Gebruiksvriendelijkheid

Verder zijn er diverse items geupdate voor een nog betere gebruiksvriendelijkheid van ons systeem. Zodra de werkbalk niet wordt gebruikt wordt deze nu automatisch voor de helft omhoog geschoven en transparant, zodat de bovenkant van de website beter zichtbaar is.


Jinkels werkbalk zonder automatisch verbergen 

Jinkels werkbalk met automatisch verbergenSiteplex | Weefsterstraat 10 | Roermond | Jinkels is een product van Siteplex | Contact
Disclaimer - Cookies
© 2020 Siteplex | powered by Jinkels | v1-40