Deze site maakt gebruik van cookies

Jinkels Webdesign


Twitter FaceBook
"Als u een email kunt verzenden en een word document kunt opmaken, dan kunt u een Jinkels website maken."
1. Jinkels is een jonge organisatie gespecialiseerd in het leveren van websites en webwinkels voor startende ondernemers, ZZP'ers, stichtingen, verenigingen en MKB. Wij bieden professionele websites en webwinkels tegen een zeer scherpe prijs. 3. Met ons geïntegreerde CMS systeem kunt u tevens zelf teksten en afbeeldingen op uw site wijzigen zodat uw site flexibel en altijd up to date is. Uiteraard kunt u het beheer ook geheel aan ons over laten.
2. Wij leveren een totaal pakket waarbij wij de ingewikkelde werkzaamheden die komen kijken bij het maken en onderhouden van een website van u ovenemen zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf. 4. Ons systeem is flexibel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Wij maken zelf ook gebruik van ons eigen systeem. Sterker nog: de website waar u nu naar kijkt is een Jinkels website.

Laatste Nieuws

CSS3 Styling

CSS3 wordt de standaard voor de moderne internet webbrowser en Jinkels gaat daarin mee. Door middel van animaties, schaduw en nog veel meer features maakt CSS3 n Lees meer...


Jinkels

Naast standaard websites leveren wij gespecialiseerde branche websites en maatwerk oplossingen. Met een Jinkels website kunt u starten met een eenvoudige website en deze naar wens uitbreiden met modules uit onze catalogus en/of maatwerk bedrijfsprocessen. Uw website groeit dus mee met uw organisatie.

Design

Design


Siteplex | Weefsterstraat 10 | Roermond | Jinkels is een product van Siteplex | Contact
Disclaimer - Cookies
© 2020 Siteplex | powered by Jinkels | v1-40