Deze site maakt gebruik van cookies

Jinkels Webdesign


Twitter FaceBook

Over Jinkels

Wat is Jinkels? 

Jinkels is een jonge organisatie gespecialiseerd in het leveren van websites voor startende ondernemers, ZZP'ers, stichtingen, verenigingen en MKB. Wij bieden toegankelijke websites die u eenvoudig kunt updaten en uitbreiden. Naast standaard websites leveren wij gespecialiseerde branche websites en tevens maatwerk.
  • Heeft u een website nodig maar u weet niet goed waar u moet beginnen? 
  • Wilt u een professionele website waarvoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten?
  • Wilt u een flexibele website die gemakkelijk is uit te breiden en aan te passen?
  • Wilt u snel geholpen worden als u met vragen en/of problemen zit?
Indien u bovenstaande vragen met ja heeft beantwoord bent u bij Jinkels aan het juiste adres.

Missie

Jinkels levert een totaal pakket waarbij wij de ingewikkelde werkzaamheden, die komen kijken bij het maken van een website, van u overnemen zodat u zich kunt focussen op uw bedrijf. Tegelijkertijd kunt u zelf uw teksten en afbeeldingen op uw site wijzigen zodat uw site flexibel en altijd up to date is. U kunt beginnen met een standaard website en indien gewenst kunt u deze zelf uitbreiden of door ons aan uw bedrijfsprocessen laten aanpassen. Met een Jinkels website heeft u de perfecte balance tussen: zelf doen wat mogelijk is en de ingewikkelde zaken over laten aan de professionals. Indien u helemaal geen tijd en/of zin heeft in het beheren van uw website kunt u dit ook geheel aan ons over laten.


Meer weten? 

Wat is een Jinkels website?

Een Jinkels website is een website die u zelf eenvoudig kunt aanmaken en beheren. U kiest één van onze voorbeeld websites en vult deze aan met uw eigen teksten, logo's, afbeeldingen en andere media. Daarnaast kunt u pagina's toevoegen, wijzigen en/of verwijderen. Indien gewenst kunt u een design op maat laten maken. Met een Jinkels website kunt u starten met een eenvoudige website. Vervolgens kunt u deze naar wens uitbreiden met modules uit onze catalogus en/of maatwerk bedrijfsprocessen. Uw website groeit dus mee met uw organisatie. U kunt uw website vrijblijvend opzetten en u betaald pas wanneer u deze publiceert. Na publicatie betaalt u een vast bedrag per jaar. Hierdoor is het opstarten van een website laagdrempelig, zonder risico en weet u precies waar u aan toe bent.


Meer weten?   

Waarom een Jinkels website?

Jinkels websites zijn flexibel en hebben een professionele uitstraling tegen een zeer scherpe prijs. Bovendien zijn onze sites gebruiksvriendelijk voor zowel u als uw klanten. Ons motto luidt: "Als u een email kunt verzenden en een word document kunt opmaken, dan kunt u een Jinkels website maken."
 
Tevens zijn onze sites stabiel, betrouwbaar en geoptimaliseerd voor de verschillende zoekmachines. Ons systeem wordt 24 uur per dag gemonitord en er worden automatisch backups gemaakt. Wij maken zelf ook gebruik van ons systeem. Sterker nog: de website waar u nu naar kijkt is een Jinkels website.
 
Wij zijn altijd bezig onze diensten te verbeteren en uit te breiden. Zodra wij functionaliteit hebben toegevoegd of uitgebreid profiteert u hier automatisch van mee. Zo hebben wij onlangs social media uitbreidingen toegevoegd waar al onze klanten direct gratis gebruik van kunnen maken. 

Jinkels Service 

Naast het leveren van websites denkt Jinkels met u en uw organisatie mee. Onze websites zitten vol met allerlei handigheden waar u direct gebruik van kunt maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van integratie met Google Analytics om uw bezoekers aantallen bij te houden?
 
Of heeft u al gedacht aan wet- en regelgeving? Wij vinden het erg belangrijk dat zowel u als uw klanten niet voor verrassingen komen te staan. Daarom heeft het Jinkels platform een ingebouwde module die u op weg helpt met het maken en weergeven van bijvoorbeeld uw algemene voorwaarden. Misschien niet direct het eerste waar u aan denkt bij het runnen van een website maar wel zeer belangrijk.
 
Tevens bieden wij naast uw gewone website een website voor weergave op een mobiele telefoon. Hiermee is uw website ook goed leesbaar op een mobiel apparaat.
 
Bovenstaande functionaliteit is allemaal standaard en kunt u direct gebruiken zodra u een Jinkels website heeft aangemaakt. 

Jinkels is meer dan alleen een website 

Met onze "Klant en Factuur" module stelt u eenvoudig een factuur op en stuurt deze vervolgens naar uw klant. Uw bedrijfsinformatie en logo worden automatisch toegevoegd aan de factuur. Tevens ontvangt uw klant de factuur als pdf bijlage voor de boekhouding. Indien gewenst kunt u een iDEAL of PayPal betaal link aan de factuur toevoegen waarmee uw klant de factuur direct online kan betalen. Zodra de factuur online is betaald ontvangt u automatisch een email en wordt de factuur als "betaald" gemerkt in uw facturen overzicht. Hierdoor ziet u in één oogopslag welke facturen er nog betaald dienen te worden.
 
Bovenstaand is slechts één voorbeeld van onze modules waarmee u uw website kunt uitbreiden. Klik hier voor een overzicht van al onze modules.


Siteplex | Weefsterstraat 10 | Roermond | Jinkels is een product van Siteplex | Contact
Disclaimer - Cookies
© 2020 Siteplex | powered by Jinkels | v1-40